سعی بر آن است که مطالب مرجع تخصصی آب و فاضلاب شامل مسایل ، مقالات و اخبار عمران آب و فاضلاب,آب و فاضلاب و به صورت تخصصی فرآیند های تصفیه آب و فاضلاب،مهندسی آب و فاضلاب و صنعت آب و فاضلاب باشد.
دانشنامه آنلاین آب و فاضلاب
رشته های مرتبط:مهندسی عمران آب و فاضلاب،مهندسی تکنولوژی آب و فاضلاب،مهندسی آب و فاضلاب،محیط زیست،مهندسی بهداشت محیط،مهندسی آب،مهندسی شیمی و...
امیرحسین ستوده بیدختی
گندزدايی
۱۳۹۱/۱۰/۰۱
20:28
|
گندزدايی
کيفيت ميکروبيولوژيکی آب شرب يکی از پارامترهای مهم قابل قبول بودن آب برای شرب است و اثرات كيفي آن بر روی بهداشت عمومی بيشتر از اثرات شيميايی آب می باشد. با نوشيدن يك ليوان آب آلوده ممکن است در زمان کوتاه اثرات بهداشتی آن مشاهده گردد ولی اثرات بهداشتی مواد شيميايي آب ممکن است از چند روز تا چندين سال متفاوت باشد.
کيفيت خوب ميکروبيولوژی آب با استفاده از گندزدايی آب قبل از شبکه توزيع تامين و با وجود مقدار باقيمانده ماده گندزدا در آب از آلودگی ثانوی و رشد مجدد ميکروبها جلوگيری میکند. گندزدايی ايدهآل بايد دارای خصوصيتهای زير باشد:
- بطور موثر پاتوژنها را در شرايط مختلف فيزيکی و شيميايی از بين ببرد.
- مقدار باقيمانده مواد گندزدا در آب وجود داشته و قابل اندازه گيری باشد.
- مواد جانبی مضر توليد نکند.
- توليد آن ساده، نگهداری آن سالم و مطمئن باشد .
- اقتصادی باشد.
- استفاده آن در آب اثرات سوء بهداشتی و طعم و بو نداشته باشد .
کيفيت ميکروبيولوژيکی آب شرب يکی از پارامترهای مهم قابل قبول بودن آب برای شرب است و اثرات كيفي آن بر روی بهداشت عمومی بيشتر از اثرات شيميايی آب می باشد. با نوشيدن يك ليوان آب آلوده ممکن است در زمان کوتاه اثرات بهداشتی آن مشاهده گردد ولی اثرات بهداشتی مواد شيميايي آب ممکن است از چند روز تا چندين سال متفاوت باشد.
کيفيت خوب ميکروبيولوژی آب با استفاده از گندزدايی آب قبل از شبکه توزيع تامين و با وجود مقدار باقيمانده ماده گندزدا در آب از آلودگی ثانوی و رشد مجدد ميکروبها جلوگيری میکند. گندزدايی ايدهآل بايد دارای خصوصيتهای زير باشد:
- بطور موثر پاتوژنها را در شرايط مختلف فيزيکی و شيميايی از بين ببرد.
- مقدار باقيمانده مواد گندزدا در آب وجود داشته و قابل اندازه گيری باشد.
- مواد جانبی مضر توليد نکند.
- توليد آن ساده، نگهداری آن سالم و مطمئن باشد .
- اقتصادی باشد.
- استفاده آن در آب اثرات سوء بهداشتی و طعم و بو نداشته باشد .